Încă un partid va apărea în Moldova. Anunțul făcut de ex-liderul interimar al PLDM

Partidele politice continuă să înflorească în Moldova ca ciupercile după ploaie. De această dată, anunțul despre formarea unei noi formațiuni politice a fost dat de către primarul de Leova, Alexandru Bujorean.

Mai exact, fostul președinte interimar al PLDM a declarat, în cadrul unei emisiuni de la Vocea Basarbiei că, noul proiect politic va fi format din oameni care își propun să dezvolte Republica Moldova de jos în sus.

„Noi vorbim de un partid care nu are tentă geopolitică, din reprezentanți care nu spuneau ieri că sunt de stâng și azi – de dreapt. Noi ne vom strădui, în cazul în care vom reuși să lansăm această mișcare social – politică, să evităm vectorii geopolitici, chiar dacă orice formațiune trebuie să aibă un statut, un program, inclusiv politic”, a relatat alesul local.

„Venim în politică pentru că, considerăm că e timpul să aducem în față oameni realiști și practici, patrioți care privesc sistemic problemele oamenilor, care au realizări în orașele și satele Moldovei și care pot dezvolta această țară la fel cum și-au dezvoltat propriile localități”, a mai adăugat Bujoreanu.

Amintim că, penultimul anunț cu privire la lansarea unui nou partid a fost făcut de Dragoș Galbur, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”. Fostul șef al Direcției Relații internaționale și Asistență Externă la Ministerul Sănătății din Chișinău a declarat că noua formațiune politică se va numi Partidul Național Moldovenesc.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata