Incendiile din Portul Giurgiuleşti: În ultimele 24 de ore, pompierii au continuat misiunea de asigurare a securității antiincendiare

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au continuat misiunea de asigurare a securității antiincendiare în Portul Internațional Liber Giurgiulești în urma prăbușirii controlate a rezervorului nr.2.

Potrivit IGSU, pe parcursul nopții, la fața locului a activat un post de pompieri care au efectuat acțiuni de lichidare a incendiului în urma dezmembrării construcției silozului.

Totodată angajații IGSU au asigurat permanent siguranța antiincendiară a obiectivului.

În același timp, pe parcursul zilei de 23 ianuarie tehnica grea va efectua în continuare dezasamblarea construcției silozului pentru ca pompierii să continuă misiunea de stingere.

„În urma intervenției salvatorilor și pompierilor aflați la fața locului, nu există riscuri pentru oameni și nici pentru infrastructura obiectivelor din zonă. Acțiunile de stingere și asigurare a securității antiincendiare vor continua”, comunică IGSU.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata