Incendiu de groază la Glodeni: Pompierii au depistat cadavrul carbonizat al proprietarului, un bărbat în vârstă de 94 de ani

În după amiaza zilei de ieri, pompierii din nordul țării au fost alertați pentru a lichida un incendiu, care a izbucnit într-o casă de locuit. Cazul a avut loc în jurul orei 15:59 în localitatea Bisericani, raionul Glodeni.

Potrivit IGSU, pentru lichidarea arderii la fața locului a fost trimis un echipaj de pompieri și salvatori. Ajunși, aceștia au stabilit că ard mai multe bunuri materiale din interiorul casei cu suprafața de 40 m2. În acțiunile de intervenție, angajații IGSU au depistat cadavrul carbonizat al proprietarului, un bărbat în vârstă de 94 de ani.

Totodată, în urma incendiului a avut de suferit și un bărbat în vârstă de 60 ani, care purta de grijă proprietarului. Acesta a primit arsuri neînsemnate în regiunea feței, după ce a încercat să stingă focul cu propriile forțe. Astfel, la fața locului a ajuns și un echipaj al serviciului de asistență medicală urgentă, care a acordat îngrijirile de rigoare. Spitalizarea acestuia nu a fost nevoie.

Incendiul a fost lichidat către ora 18:06, iar în consecință acesta a distrus mai multe bunuri din interiorul a două odăi și circa 30% din acoperișul casei. O cauză prealabilă a izbucnirii incendiului, stabilită de specialiști, ar fi nerespectarea regulilor antiincendiare la exploatarea sobei și canalelor de evacuare a fumului.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata