Incendiu într-un atelier de prelucrare a lemnului din capitală. A fost nevoie de intervenția a patru echipaje de salvatori și pompieri

Un incendiu de proporții s-a produs într-un atelier de prelucrare a lemnului situat pe strada Traian 1/7 din localitatea Budești a municipiului Chișinău. Potrivit primelor informații, la fața locului de urgență au fost trimise 4 echipaje de salvatori și pompieri.

Ajunși la destinație, angajații IGSU au stabilit că arderea are loc într-un rezervor de prelucrare a rumegușului de lemn cu suprafața de 24 m2. Pompierii au avut misiunea de a localiza incendiul, fără ca acesta să obțină răspândire la întregul atelier de producere.

Datorită intervenției operative și eficiente a echipelor de pompieri și salvatori a fost salvat atelierul de prelucrare a lemnului cu suprafața totală de 600 m2. Mai mult, angajații IGSU prin acțiunile exercitate au evitat răspândirea arderii, reușind localizarea incendiului la ora 08:10.

În urma incendiului produs, administratorul în vârstă de 57 de ani a primit arsuri de gradul II pe față, ulterior acesta a fost preluat de serviciul de asistență medicală urgentă și transportat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ,,Toma Ciorbă ” din municipiul Chișinău.

Focul a fost complet lichidat la ora 09:39. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata