Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP are un nou șef

Inspectoratul național de securitate publică (INSP) al IGP are un nou conducător. Este vorba despre Marin Manița, care a fost numit în funcție joi, 10 august.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului general al Poliției, noul conducător al INSP și-a început activitatea în Regimentul de patrulă și santinelă „SCUT”, unde a activat până în 2013, când a fost creat Inspectoratul național de patrulare.

A activat la Inspectoratul Național de Patrulare din 2013 și până în 2019, o perioadă deținând și funcția de șef-adjunct al instituției.

Începând cu 2019 și până în prezent, Marin Manița a activat în corpul de conducere al Serviciului Protecție și Pază de Stat.

„Noul șef al INSP își propune să continue bunele practici ale instituției, orientate spre siguranța fiecărui cetățean, dar și să implementeze noi practici în linie cu standardele europene. Conducătorul Poliției Naționale, Viorel Cernăuțeanu i-a dorit noului conducător succes, verticalitate și activitate bazată intens pe asigurarea siguranței cetățenilor”, se menționează în comunicatul IGP.

Până astăzi funcția de șef al INSP a fost deținută de Vitalie Timotin.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata