Ion Ceban efectuează o vizită de lucru în Erevan, capitala Armeniei. Ce întrevederi are planificate

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, se află într-o vizită oficială în Erevan, capitala Armeniei, unde a reuși deja să se întâlnească cu omologul său, Tigran Avinyan și cu alte autorități locale. Scopul vizitei este de a consolida relațiile de colaborare și de a schimba experiențe în domeniile de interes comun pentru cele două orașe.

În cadrul întrevederii cu primarul Erevanului, Ion Ceban a discutat despre proiectele orașelor, despre o colaborare mai avansată între administrații.

„Chișinăul și Erevanul au semnat un Acord de colaborare în 2019 și ne dorim să creăm o foaie de parcurs cu proiecte concrete pe care le putem realiza împreună.

Am discutat despre schimb de experiență în domeniile precum modernizarea infrastructurii, transportului, documente strategice de dezvoltare a orașelor, domeniul tineretului și cele sociale”, a declarat Ion Ceban.

Primarul Chișinăului a lansat invitația administrației de la Erevan pentru a vizita Chișinăul și a exprimat speranța că această vizită va contribui la consolidarea prieteniei și cooperării dintre cele două capitale.

“Ne bucurăm să avem un parteneriat fructuos cu Erevanul, un oraș cu o istorie bogată și o cultură impresionantă. Suntem convinși că avem multe lucruri de învățat unii de la alții și că putem dezvolta proiecte comune în beneficiul cetățenilor noștri”, a spus Ion Ceban.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata