iPhone 15 vor ajunge pe piață pe 22 septembrie: S-ar putea să fie probleme cu versiunile Pro

În ciuda problemelor de producţie avute în cazul versiunilor Pro, cel puţin unele din modelele care vor compune seria de smartphone-uri iPhone 15 vor putea fi cumpărate din 22 septembrie.

Potrivit surselor din cadrul companiei, Apple va organiza evenimentul de prezentare a noilor iPhone-uri pe 12 sau pe 13 septembrie, transmite HotNews.ro.

Aceleaşi surse dau asigurări că, începând din 22 septembrie, seria iPhone 15 va putea fi cumpărată.

Nu este clar, însă, dacă toate sau doar unele din modelele care compun seria iPhone 15 vor putea fi găsite în magazine începând cu data de 22 septembrie.

Pe surse se vehiculează faptul că LG a întâmpinat probleme în procesul de producţie a ecranelor pentru versiunile Pro, după ce Apple a decis să îngusteze cu aproximativ o treime rama neagră din jurul acestora.

Nu este exclus ca versiunile Pro şi Pro Max să intre mai târziu pe piaţă sau să fie disponibile la început într-un număr mai mic de exemplare.

Intrarea pe piaţă pe 22 septembrie ar face ca vânzările noilor iPhone-uri să prindă ultima săptămână din al treilea trimestru al anului şi să aibă un impact financiar pozitiv asupra acestuia.

Analiştii aşteaptă o revenire a smartphone-urilor Apple în al patrulea trimestru al anului, mai ales că al patrulea trimestru al anului trecut ducea probleme de producţie în China din cauza pandemiei.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata