Jurnaliști din Moldova merg, din nou, în Egipt

Reprezentanții Asociației Presei Sportive din R. Moldova (APSM) se vor deplasa în această sâmbătă (19 martie) spre Egipt, în vederea participării la ediția jubiliară (a X-a) a turneului internațional de fotbal rezervat jurnaliștilor. Evenimentul va întruni 12 colective de presă din 8 țări și se va desfășura pe terenurile de fotbal ale Clubului „Marina Sports”, amplasat în renumita stațiune balneară Hurghada de pe țărmul Mării Roșii.

 

De remarcat că selecționata Moldovei va participa pentru a doua oară la acest concurs, pe care în 2021 l-a și câștigat. „Pe parcursul ultimilor câțiva ani, echipa jurnaliștilor sportivi din Moldova are o prestație de-a dreptul strălucită pe arena internațională. Sunt ferm convins că și acest turneu va contribui la crearea unei imagini pozitive ce ține de componenta sportivă a țării noastre, precum și la promovarea sportului în societate. Suntem profund recunoscători acelor parteneri care susțin activitatea APSM și în special echipa de fotbal a jurnaliștilor. În mod tradițional ne bucurăm de sprijinul plenar din partea Federației Moldovenești de Fotbal. În plus, am fost ajutați de nou-creata Asociație pentru susținerea inițiativelor comunitare și a sportului (ASICS). De asemenea, ținem să mulțumim pentru colaborare laboratorului Invitro Diagnostics, companiilor Bioprotect, Davids Capital, Geosport, Sebo.md și Apriori Wine”, a specificat Eduard Ciobanu, președintele Asociației Presei Sportive din Moldova.

 

Reamintim că în 2021 echipa de fotbal a jurnaliștilor sportivi din Republica Moldova a câștigat trei turnee internaționale de mare prestigiu, ce au avut loc în Egipt, Lituania și Georgia. Și în acest an selecționata noastră își propune atingerea celor mai înalte obiective, inclusiv apărarea titlurilor de campioană.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata