Kadîrov: „Dacă aș fi fost Putin, „aș fi luat Ucraina cu mult timp în urmă”

Liderul cecen Ramzan Kadyrov a spus că America folosește Ucraina pentru a plasa o bază militară pe teritoriul ei și, dacă ar fi fost în locul președintelui rus Vladimir Putin, ar fi luat Ucraina de mult.
„Acum au venit cu Ucraina. Și ce ar trebui să dea Rusia țărilor occidentale care sunt la 9 mii de kilometri distanță… între Ucraina și America? .. Cel mai apropiat vecin al Rusiei este Ucraina. Acestea sunt popoare slave care nu înțeleg asta. America nu face nimic bun Ucrainei. Dimpotrivă, în istoria lor au dictat mereu împotriva Rusiei, au nevoie de un stat care să-și pună baza acolo.

Dacă există oameni în Ucraina, atunci ei trebuie să reziste, iar dacă nu în Ucraina, atunci Rusia trebuie să ia măsuri. Dacă aș fi fost în locul președintelui, aș fi luat Ucraina de mult, aș fi trimis trupe acolo, aș fi pus lucrurile în ordine”, a spus Kadyrov în cadrul unei transmisiuni comune în direct cu președintele parlamentului cecen, Magomed Daudov, pe Instagram.

El a amintit de evenimentele recente din Siria, care ar putea afecta și securitatea Rusiei dacă „diavolii nu ar fi fost opriți”.

„Dacă în fruntea statului se află oameni nebuni corupți și prin acest stat amenință securitatea statului nostru, de ce ar trebui să tăcem sau așa ceva? Dacă acești șarlatani nu ar fi fost opriți la timp în Siria, atunci astăzi oamenii ar fi uciși”

Prin urmare, este necesar să se ia măsuri preventive. Dacă America sau cineva crede că este posibil să distrugă Rusia, să ia sau să îngenuncheze statul nostru, atunci acest lucru nu se va întâmpla niciodată”, a spus șeful Ceceniei.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata