La Chișinău începe curățenia de toamnă

Primăria municipiului Chișinău informează că începând din data de 26 septembrie, timp de o lună, angajații municipalității vor efectua, la fiecare sfârșit de săptămână, curățenie în oraș.

Potrivit primarului general al capitalei, Ion Ceban, care a anunțat și programul pentru acest weekend, acțiunea respectivă se va desfășura sub sloganul „Marea Curățenie”.

„În continuare, sâmbătă, la ora 09:00, pretura Botanica va face ordine în parcul Valea Trandafirilor, Ciocana – se va mobiliza în Pădurea-Parc „Râșcani”, Râșcani – parcul Miron Costin/str. Florilor spre str. Studenților și str. Calea Orheiului. Va fi o acțiune comună a preturilor Ciocana și Râșcani, Centru – Parcul „Valea Morilor”, în perimetrul str. Lech Kaczynski, Drumul Viilor, str. Trifan Baltă (str. Academiei/str. Drumul Viilor), Buiucani – Pădurea-Parc „Butoiaș”, intersecția str. N. Costin- Paris.” 

Totodată, edilul a venit cu un apel către instituțiile statului, ONG-uri, locuitorii municipiului și toți doritorii, să se alăture în această campanie, de rând cu autoritățile municipale, pentru a face orașul mai curat.

În același timp, viceprimarul Ilie Ceban a atenționat locuitorii municipiului Chișinău că vor trebui să respecte curățenia, specificând că pe străzile și în parcurile orașului vor apărea agenți constatatori, care vor aplica amenzi de până la 1.800 de lei celor care nu respectă curățenia.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata