Mai mulți locuitori ai orașului Bălți se mobilizează în fața Primăriei pentru a-i cere lui Renato Usatîi să nu plece din funcție

Se confirmă scenariul despre care a scris presa, precum că Renato Usatîi s-a răzgândit și nu va renunța la mandatul de primar de Bălți. Mai mulți locuitori ai orașului Bălți se mobilizează pe rețelele sociale pentru o acțiune în fața Primăriei, la ora 18. 00.

Ieri, Renato Usatîi își anunța demisia din funcția de primar al orașului Bălți, după rezultatul modest obținut la parlamentare.

Renato Usatîi, liderul blocului electoral care îi poartă numele și care nu a reușit să prindă un loc în Parlamentul de la Chișinău, obținând puțin peste 4 la sută din sufragii, a anunțat luni că renunța la mandatul de primar al orașului Bălți.

„Ce s-a întâmplat ieri la Bălți, pe mine m-a frapat, m-a dat gata. Sunt șocat de faptul că la Bălți oamenii au crezut în știri false și nu au crezut în mine. Sunt total uimit.

Astăzi este cea mai neplăcută zi pentru mine, nu din cauza rezultatelor alegerilor ci pentru că sunt nevoit să iau cea mai importantă decizie din viața mea. Nu îmi este rușine față de cetățenii din Bălți. Rezultatele de ieri de la Bălți arată că cetățenii vor politică. Eu îmi dau demisia din funcția de primar al orașului Bălți”, a declarat Usatîi.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata