Maia Sandu refuză sprijinul lui Șor, Usatâi și Candu

Maia Sandu n-are nevoie de sprijinul lui Renato Usatîi sau al lui Ilan Șor în turul II, ci doar sprijinul poporului pentru a-l învinge pe Igor Dodon. Declarațiile liderului PAS au fost făcute aseară, la emisiunea Puterea a Patra de la postul nostru de televiziune.

Lidera PAS n-are nevoie de sprijinul lui Andrian Candu pentru prezidențiale și califică propunerea acestuia de a o susține drept măr otrăvit, iar campania lui Candu contra lui Dodon n-are niciun rost.

„Cât privește Candu și alții ca el, noi am mai văzut mesaje de susținere și, mai ales, acțiuni, cu ghilimele de rigoare, de susținere și pe timpul lui Plahotniuc. Deci, ăsta este cam același scenariu pe care l-am văzut în 2016. Noi avem suficienți sau mulți susținători și sperăm să avem și mai mulți până în alegeri”.

Maia Sandu a fost numită candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate pentru alegerile prezidențiale care vor avea loc în această toamnă pe 18 iulie, în urma Congresului Extraordinar al formațiunii.

În octombrie, 2016, a fost desemnată candidat comun al dreptei proeuropene la alegerile prezidențiale din Moldova. În turul II, a fost sprijinită de peste 766 000 de cetățeni. N-a fost suficient însă, pentru că Igor Dodon a ieșit învingător.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata