Marii învingători de la gala Premiilor Emmy

Cea de-a 72-a ediţie a galei de decernare a Premiilor Emmy, echivalentul Oscarurilor pentru producţiile de televiziune, a fost dominată de producţiile „Schitt’s Creek”, „Succession” şi „Watchmen”.

Comedia „Schitt’s Creek”, „Succession” – saga unei familii implicate în lupta pentru controlul unui imperiu media – şi distopia „Watchmen” au dominat Premiile Emmy, decernate duminică în cadrul unei gale desfăşurate sub semnul pandemiei de coronavirus, la care cele mai multe dintre vedete au participat de pe canapele sau din grădinile propriilor locuinţe, îmbrăcate în ţinute diverse, de la rochii sau hanorace până la pijamale.

Cea mai mare mare surpriză a serii a fost desemnarea fostei vedete a Disney Channel, Zendaya, în vârstă de 24 de ani, câştigătoarea categoriei ”cea mai bună actriţă într-un serial dramatic” pentru interpretarea unei adolescente dependente de droguri în serialul HBO „Euphoria”, devansându-le pe favoritele Laura Linney şi celebra Jennifer Aniston.

În contextul pandemiei de coronavirus, gala s-a desfăşurat în absenţa ceremoniei covorului roşu şi fără public, fiind transmisă în direct de un post de televiziune.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata