Marina Tauber este candidatul Partidului „Șor” la șefia Primăriei Bălți

Oficial! Partidul „ȘOR” a desemnat-o pe Marina Tauber în calitate de candidat pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Alesul poporului a depus, în această după-amiază, actele pentru înregistrarea în cursa electorală.

Marina Tauber este în prezent deputat în Parlament, aleasă pe lista Partidului „ȘOR”, în urma alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Ea este la al doilea mandat în Legislativ, după ce la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 a câștigat detașat în circumscripția 19 Ivancea.

Amintim că până acum, consiliul Cirumscripției Electorale din Bălți a înregistrat la funcția de primar al orașului șase candidați. Este vorba de Boris Marcoci, Partidul Acțiune și Solidaritate, Ion Starciuc, Partidul Acasă Construim Europa, Maxim Burduja, Partidul Unității Naționale, Alexandr Nesterovschi, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, Nicolai Grigorișin, candidat independent, și Ivan Tulburi, înaintat de Partidul Liberal.

Scrutinul local anticipat de la Bălți, programat pentru 21 noiembrie, a fost provocat după ce fostul edil, Renato Usatîi a demisionat din funcție, ca urmare a rezultatului modest pe care Blocul său electoral l-a înregistat în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din vară.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata