MEC confirmă: Diploma Veronicăi Dragalin a fost echivalată în Moldova după numirea sa la șefia Procuraturii Anticorupție

Ministerul Educației și Cercetării confirmă că diploma din SUA deținută de șefuș Procuraturii Anticorupție (PA), Veronica Dragalin, a fost echivalată după ce Dragalin a fost numită în funcție, dar nu până la depunerea dosarului de participare la concursul pentru ocuparea funcției de procuror șef la PA, așa cum prevede legea.

„Dosarul pe numele Dragalin Veronica a fost înregistrat în Sistemul de management al documentelor electronice, gestionat de către Ministerul Educației și Cercetării, cu nr. 11078 la 29.09.2022. Urmare a analizei dosarului, a fost emis Certificatul de recunoaștere și echivalare nr. 03/3-09/4539 din 13.10.2022”, precizează Ministerul Educației și Cercetării, scrie Realitatea.md.

Așadar, diploma de studii din SUA, prezentată de Veronica Dragalin la concursul din primăvara anului 2022, a fost echivalată abia în octombrie 2022, după ce aceasta a intrat în funcția de șefă la PA.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata