Mesajul Nataliei Gavrilița pentru Ceban, după ce acesta a publicat lista demnitarilor care cer „undă verde” prin oraș

Premierul Natalia Gavrilița i-a arătat din deget primarului general al municipiului Chișinău, Ion Ceban pentru publicarea listei cu 47 de solicitări pentru a oferi „undă verde” pentru deplasarea demnitarilor prin capitală. Printre solicitări pentru „unda verde” figurează și deplasarea coloanei mașinilor cu prim-ministru.

Natalia Gavrilița:

„Există și informații de interes public, dar există informații ce țin de buna funcționare a instituțiilor statului și domnul primar ar trebui să fie atent cu divulgarea acestor informații”.

Primarul capitalei, Ion Ceban, a publicat lista cu mai multe solicitări către autoritățile capitalei, privind asigurarea „undei verzi” pentru demnitari.

Din această listă vedem că Președintele țării, Maia Sandu, cel puțin în ziua pentru care a fost publicată lista, pleacă la serviciu la ora 7.45. Mai matinal este președintele Parlamentului, Igor Grosu, pentru care este solicitată „unde verde” de la ora 7.14.

„Vom solicita ca și pe perioada când sunt diverse delegații, traficul să nu fie stopat nicicum, sub nicio formă. Se poate trece pe benzile dedicate fără a mai bloca intersecțiile”, a declarat Ceban.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata