METEO//În sfârșit, vremea frumoasă ajunge și-n Moldova

Primăvara autentică pare să-și intre în drepturile sale începând cu acest sfârșit de săptămână, anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Potrivit sinopticienilor, după aproape două săptămâni de vreme instabilă atmosferic și termic, mâine, soarele va străluci, din nou, pe cer în cea mai mare parte a zilei, razele lui, urmând a fi acoperit puțin de cei câțiva nori care se vor aduna în unele zone ale țării. Și maxima va continua să crească, ea urmând să treacă de +15 grade. Vântul va suflat slab și moderat.

Astfel, sâmbătă, la Nord, valorile termice vor urca până la +12 grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra temperaturi de +13 grade Celsius. Iar în partea de Sud a țării, mercurul din termometre se va situa în jurul valoarii de +14 grade.

Mai cald va fi și noaptea, când minima va oscila între -1 și +3 grade Celsius.

Conform ultimei actualizări a Serviciului Hidrometeorologic, atât duminică, cât și în debutul săptămânii viitoare, vremea de afară va rămâne la fel de frumoasă, cu soare pe cer, vânt care va sufla slab și moderat și valori termice normale pentru sfârșitul lunii martie și începutul lunii aprilie, ziua de până la +16 grade și noaptea – de până la +6 grade Celsius.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata