METEO//Revin ninsorile și frigul

Un nou sfârșit de săptămână, o nouă schimbare bruscă a vremii. Asta anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat, potrivit căruia, în acest weekend, revin precipitațiile sub formă de lapoviță și de ninsoare, precum și valorile termice tipice anotimpului rece.

Astfel, sâmbătă, la Sud va ninge, iar în Centrul și Nordul țării, fulgii de nea vor cădea împreună cu câțiva stropi de ploaie. Maxima va coborî până la -2 grade, iar vântul va bate moderat, cu posibile intensificări.

În condițiile date, oamenii legii recomandă, iarăși, șoferilor să respecte cu strictețe regulile de circulație și indicațiile polițiștilor de patrulare.

Ce ține de valorile termice, mâine, în raioanele din Nord, acestea vor fi de +2 grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra temperaturi de +1 grad Celsius. Iar în partea de Sud a țării, mercurul din termometre va coborî până la -2 grade.

Noaptea, minimele vor oscila între -6 și -2 grade Celsius.

Conform ultimei actualizări a Serviciului Meteorologic, duminică, atât lapovița și ninsoare, cât și maxima vor continua să cadă în mai toate zonele țării, respectiv să scadă simțitor. Totuși, începând cu săptămâna viitoare, vremea de afară va întoarece, din nou, foaia, iar prim-planul va fi luat de valorile termice pozitive și de cerul parțial senin.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata