METEO//Vom avea un prim weekend în luna aprilie cu vreme frumoasă și soare pe cer

Vom avea un prim weekend în luna aprilie cu vreme frumoasă, soare pe cer și valori termice aproape de cele normale pentru acestă perioadă a anului. Cel puțin asta ne promite Serviciul Hidrometeorologic de Stat, potrivit căruia, începând cu mâine, instabilatea atmosferică și termică, care ne-a dat bătăi de cap în ultimile săptămâni, va dispărea.

Astfel, maxima va urca până la +17 grade, cerul va fi în cea mai mare parte a zilei senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

Ce ține de temperatura aerului resimțită sâmbătă, la Nord, valorile termice vor urca până la +14 grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra maxime de +15 grade Celsius. Iar în partea de Sud a țării, mercurul din termometre se va situa în jurul valoarii de +16 grade.

Cu toate acestea, noaptea încă va fi rece, cu minime care vor oscila între -3 și +1 grad Celsius.

Conform ultimei actualizări a Serviciului Hidrometeorologic, atât duminică, cât și în debutul săptămânii viitoare, vremea de afară va rămâne la fel de frumoasă, cu soare pe cer, vânt care va sufla slab și moderat și valori termice care vor continua să crească, ajungând ziua până la +19 grade și noaptea – până la +6 grade Celsius.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata