METEO//Vremea se răcește brusc în această săptămână

După un weekend foarte călduros pentru sfârșitul lunii ianuarie, vremea schimbă, din nou, foia, respectiv se va răci brusc în această săptămână. Asta anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat, potrivit căruia, începând de mâine, maxima va coborî simțitor, ziua urmând să avem valori termice care vor urca până +3 grade.

Totodată, mai anunță sinopticienii, marți și miercuri, pe arii restrânse va ninge, iar în zonele joase se va forma ceața, fenomene meteo care vor face drumurile din țară greu practicabile. În condițiile date, oamenii legii recomandă șoferilor să respecte cu strictețe regulile de circulație și indicațiile polițiștilor de patrulare.

Ce ține de valorile termice, marți, în raioanele din Nord, maxima va urca până la +1 grad, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra temperaturi de +2 grade Celsius. Iar în partea de Sud a țării, mercurul din termometre va ajunge până la +3 grade.

Noaptea, minima va oscila între -5 și -3 grade Celsius.

Conform ultimei actualizări a Serviciului Hidrometeorologic, în continuare, ziua, temperatura aerului va coborî sub zero grade, o tendință care se va menține până la sfârșitul săptămânii. Cerul va fi parțial senin, iar vântul va bate moderat, cu posibile intensificări.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata