Microbuzul Chișinău-București, implicat în accident la Buzău

Un accident de circulație a avut loc pe DN 2 (E85), cunoscut și sub denumirea de „Drumul morții”, soldat cu rănirea a două persoane care au fost transportate la spital.

Potrivit presei române, accidentul a avut loc în localitatea Potârnichești, implicând un microbuz care desfășura transport regulat de persoane între Chișinău și București, precum și un alt autoturism care se deplasa în același sens de mers.

Conform informațiilor preliminare, se pare că șoferul microbuzului nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul din față și a intrat în coliziune cu acesta, determinându-l să iasă în afara carosabilului.

„Din primele date de la faţa locului a reieşit că este vorba de o coliziune între microbuzul condus pe direcţia Vrancea către Buzău de către un şofer în vârstă de 47 de ani, din Bacău, şi autoturismul care îl preceda, la volanul căruia se afla un conducător auto de 34 de ani, din Vrancea.

Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferului autoturismului şi a unui pasager din microbuz, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Bucureşti. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis Poliția din Buzău.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata