Moldoveancă din Italia, ucisă de soțul italian care apoi s-a sinucis. Cadavrele au fost găsite de fiul lor de 16 ani

Rimini, un oraș italian pitoresc din provincia cu același nume situată în Emilia Romagna, a devenit scena unei tragedii teribile în după-amiaza zilei de 19 iunie.

Potrivit ziarului ziarul Il Resto del Carlino, o femeie de naționalitate moldoveană se presupune că a fost împușcată de soț, apoi bărbatul și-a luat propria viață, în apartamentul lor din centrul orașului.

Evenimentul sângeros s-a petrecut într-un apartament dintr-un bloc situat pe via Gambalunga. Persoanele găsite moarte în acea locuință, un bărbat italian în vârstă de 49 de ani și soția sa originară din Republica Moldova, au fost găsite fără suflare în camera lor de fiul lor în vârstă de 16 ani.

Tânărul nu reușea să intre în casă inițial, deoarece ușa a găsit încuiată din interior. După ce a sunat și a bătut la ușă de mai multe ori fără a primi un răspuns, băiatul îngrijorat a cerut autorul vecinilor. Împreună, aceștia au reușit să forțeze ușa, descoperind apoi o scenă îngrozitoare.

Poliția a fost alertată în jurul orei 17:15, după ce martorii din apropiere au auzit mai multe împușcături. O echipă de intervenție formată din carabinieri, polițiști și medici ai serviciului 118 (ambulanța) au sosit la fața locului, dar nu au putut face nimic pentru a salva viețile celor două persoane.

Potrivit unor informații preliminare, tragedia ar fi urmarea unei dispute violente. Bărbatul ar fi împușcat-o pe soția sa în timpul conflictului și, după ce a văzut corpul neînsuflețit al acesteia, și-a îndreptat arma împotriva lui și a tras.

Ancheta continuă pentru a confirma detaliile acestui presupus caz de omor urmat de sinucidere. Poliția și serviciul de criminalistică încearcă să înțeleagă circumstanțele care au dus la această dublă tragedie. Identitatea celor doi soți nu a fost încă dezvăluită oficial.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata