Muncitor moldovean din Italia, găsit mort într-un râu, după ce s-a îndepărtat de pe șantier pentru a se răcori

Un tragic incident a avut loc pe 14 iulie 2023, când un muncitor în vârstă de 66 de ani, originar din Republica Moldova, a fost găsit mort în râul Trebbia, între localitățile Bobbio și San Salvatore din provincia Piacenza, în regiunea Emilia-Romagna.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte care au condus la moartea sa, relatează Piacenza Sera.

Din primele informații reiese că bărbatul lucra pe un șantier de-a lungul drumului național 45.

Se pare că muncitorul ar fi coborât spre râu pe un traseu, probabil pentru a se răcori din cauza temperaturilor ridicate, și nu a mai revenit.

Alarma a fost dată de colegii săi de muncă, care au declanșat operațiunile de salvare. La fața locului s-au deplasat echipaje medicale, inclusiv o ambulanță de la Crucea Roșie din Marsaglia și o autosanitară de la 118, alături de pompierii și personalul de salvare montană cu un elicopter medical de la Pavullo.

Cu toate eforturile depuse de echipele de salvare de a-l resuscitat pe bărbatul moldovean, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

În acest moment, cauzele exacte ale incidentului rămân neclare, dar una dintre ipotezele luate în considerare este aceea a unui infarct. Carabinierii au intervenit la locul tragediei pentru a efectua investigațiile de rigoare.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata