Năstase, către Dodon: „Nu ne mai strica somnul cu amenințări nocturne pe Facebook cu proteste electorale împotriva unor așa numite „planuri tainice ale occidentului”

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a venit c-un nou mesaj dur adresat liderului PSRM, Igor Dodon. Într-o postare pe Facebook, Năstase l-a acuzat pe Dodon că ar opera cu falsuri legate de Transnistria și așa-numitele „sperietori occidentale”.

„Te somez să renunți la fals, Igor Dodon. Înțeleg că, la fel ca și întreg sistemul ticăloșit, ai fi preferat ca, pentru niște voturi pe care riscăm să le pierdem pentru partidele noastre, şi Platforma DA să fi luat apă în gură la fel ca și PSRM, Usatâi, Șor, AUR, și toți Costiucii, să nu fi contestat hotărârea criminală a CEC de a deschide 44 de secții in loc de 12”, a declarat Andrei Năstase.

Anume Platforma DA, spune Năstase, a inițiat dosarul în instanță pentru că așa e legal, constituțional, corect şi echitabil în raport cu țoți cetățenii, din Diasporă şi de acasă.

Amintim, până acum, în afară de PONA, alte două partide și-au declarat sprijinul pentru Platforma DA, la aceste alegeri parlamentare. Este vorba despre Uniunea Centristă din Moldova și Partidul Național Liberal. La alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, în buletinul de vot, Partidul Platforma DA va ocupa poziția a noua.

 

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata