Năstase, declarat cetățean de onoare al municipiului Alba-Iulia

Președintele fondator al Platformei DA, Andrei Năstase, a primit astăzi titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba-Iulia, România. „Vă asigur că niciodată, absolut niciodată, nu m-am gândit și nu mi-am imaginat că voi fi onorat cu recompense pentru ceea ce, atât cât am putut și m-am priceput, am făcut pentru țara mea, pentru oamenii Republicii Moldova”, a spus Năstase.

Sunt convins că noi, moldovenii sau basarabenii așa cum ne numesc deloc greșit unii sau alții, avem dreptul să vorbim și să gândim în limba română, avem dreptul la democrație, la stat de drept, justiție și dreptate. Avem dreptul și obligația să facem tot ce este omenește posibil pentru a ne asuma și păstra drepturile, principiile și valorile care stau la fundamentul Europei civilizate.

Dacă simți, să faci! Dacă NU, să taci! Să nu pui impedimente! Asta le spun tuturor celor care mai mult vorbesc decât muncesc.

Vă asigur că niciodată, absolut niciodată, nu m-am gândit și nu mi-am imaginat că voi fi onorat cu recompense pentru ceea ce, atât cât am putut și m-am priceput, am făcut pentru țara mea, pentru oamenii Republicii Moldova, pentru români și românism. Dar, iată, după Iași, Suceava, Arad, Cluj, se întâmplă aici, la Alba-Iulia, pentru care țin să Vă mulțumesc din cuget, din inimă și din suflet”, a scrie Andrei Nastase pe pagina sa de facebook.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata