Năstase: „Nu va exista un guvern democrat fără Platforma DA”

Platforma DA anunță că este pregătită pentru alegerile parlamentare anticipate. Despre aceasta a anunțat liderul Platformei DA, într-o conferință de presă, notează Radio Chișinău.

Întrebat dacă formațiunea va merge în alegeri cu alte partide sau nu, Andrei Năstase a spus că Platforma DA rămâne deschisă pentru discuții cu toate forțele pro-europene.

Rămâne la discreția președintelui să decidă asupra acestei zile când vor avea loc alegerile parlamentare anticipate. Iar hotărârea Curții Constituționale nu e susceptibilă de a fi contestată. Noi suntem pregătiți de alegeri anticipate. Unicul regret e că atât cât s-a făcut acest joc politic nu au fost rezolvate problemele oamenilor” a declarat Andrei Năstase.

Totodată, el a spus că Platforma DA rămâne deschisă pentru dialog cu toate forțele pro-europene și unioniste în vederea participării la alegeri.

Cert e că nu va exista un guvern democrat fără Platforma DA. Guvernarea unui singur partid pe termen lung nu e bună pentru Republica Moldova”, a mai spus liderul Platformei DA.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata