Noi interdicții de călătorie în Bulgaria

O nouă alertă de călătorie pentru cetățenii noștri. Ambasada Moldovei la Sofia informează că, în conformitate cu ordinul Ministerului Sănătății al Bulgariei, au fost stabilite următoarele reguli de intrare și tranzitare a teritoriului statului dat pentru perioada 1 – 30 septembrie 2020.

Astfel, în continuare, se permite intrarea cetățenilor Moldovei în Bulgaria doar cu condiția prezentării testului negativ la COVID-19 în limba engleză efectuat cu cel mult 72 ore înainte de intrarea în Bulgaria, începând cu data efectuării acestuia.

Totodată, documentul care certifică rezultatul testului trebuie să conțină numele persoanei identic numelui din actul de călătorie, datele de contact ale laboratorului care a efectuat analiza și descrierea în grafie latină a metodei de analiză.

Ce ține de tranzitarea teritoriului Bulgariei, acest lucru se permite doar cu condiția garantării părăsirii imediate a țării, prezentarea testului negativ la COVID-19 nefiind necesară.

De la debutul pandemiei de COVID-19, în Bulgaria au fost confirmate peste 15.500 de cazuri de infecție cu noul coronavirus.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata