Noi reduceri la tarifele pentru energie electrică

Vom plăti cu 23 de bani mai puțin pentru un kw. Noile tarife au fost stabilite de către Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică, care specifică un preț de 1,35 lei pentru un kw, față de 1,58 lei, cât era până acum. ieftinirea a fost determinată de reducerea tarifului pentru energia electrică procurată de „Termoelectrica” de la Energocom, furnizorul central.

Potrivit ANRE, cantitatea totală de energie electrică furnizată de S.A. „Energocom”, în calitate de furnizor central de energie electrică, reprezintă mai puțin de 20% din totalul energiei electrice tranzacționate pe piața angro de energie electrică.

Menționăm că în cadrul aceleiași ședințe, membrii Consiliului de Administrare al ANRE au îndemnat cetățenii să-și achite facturile pentru energia electrică, avertizând că „actuala tendință de reducere a plăților către furnizorul de energie conduce la creșterea datoriei în lanț”.

Plățile pot fi efectuate în continuare on-line, rămânând acasă, prin intermediul diverselor mijloace electronice, fie pe site-ul băncii la care se deservesc, fie pe site-ul furnizorului.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata