Noi resurse financiare pentru agricultori

Autoritățile de la Chișinău rămân aproape de agricultorii din Moldova, care vor putea accesa în continuare resurse financiare pentru a beneficia de tehnică și echipament agricol nou în cadrul Proiectului „Modernizarea tehnicii și a echipamentului agricol”, implementat cu suportul Japoniei.

Și asta după ce deputații au ratificat în ședința de ieri a Parlamentului Acordul de împrumut dintre Executivul de la Chișinău și Agenția Japoneză pentru Cooperare Internațională, precum și Acordul cu Guvernul Japoniei privind acordarea unui credit țării noastre, în valoare de circa 18,65 milioane de dolari, pentru susținerea fermierilor moldoveni.

Mai exact, agricultorii vor putea accesa surse financiare pentru a beneficia de tehnică și echipament agricol la un preț redus, scutit de TVA la import, cu posibilitatea de achitare în rate și fără gaj.

Proiectul „Modernizarea tehnicii și a echipamentului agricol” are o acoperire națională și de beneficiile acestuia se pot bucura toți agricultorii din Moldova.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata