O mașină de lux, de circa 120.000 de euro, furată din parcarea unui complex locativ din Chișinău

Un automobil de lux, a cărui valoare în prezent este de cel puțin 120.000 de euro a fost răpit din parcarea unui complex locativ din sectorul Rîșcani al capitalei.

Despre caz s-a aflat după ce proprietarul a apelat la ajutorul comunităților online, distribuind fotografii și secvențe video cu momentul răpirii, în speranța de a-și putea întoarce mașina. Potrivit lui, furtul ar fi fost comis în noaptea de 02 august, din parcarea subterană de pe strada Bogdan Voievod 1.

În imagini se poate observa că totul a durat numai câteva minute. Suspectul a intrat, s-a apropiat de mașină și dus a fost. Totuși, stăpânul vehiculului susține că ambele chei sunt la el, de aceea nu-și poate explica cum a fost posibilă răpirea într-un interval temporal atât de scurt.

Lipsa vehiculului a fost observată abia după 5 zile, din motiv că proprietarul fusese în tot acest timp plecat în România. Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că oamenii legii au fost alertați în după-amiaza de 7 august despre cele întâmplate.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al poliției pentru a înregistra cazul și pentru a iniția căutările celui care a furat mașina.

În context, persoanele care observă automobilul sunt rugate să anunțe informațiile deținute la numărul scurt 112.

 

 

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata