O nouă inițiativă politică în Moldova

A revenit în politică, de această dată mult mai hotărât și cu o echipă în spate. Vorbim despre fostul primar de Chișinău, Ruslan Codreanu, care astăzi, în cadrul unei ieșiri la presă, a anunțat despre constituirea unui grup de inițiativă privind lansarea unui partid politic.

Astfel, hotărât să schimbe lucrurile în țară, Ruslan Codreanu a declarat că acest proiect politic nou este unul de alternativă, cu obiective foarte clare.

„Noi nu vrem ca statul Republica Moldova să crească oameni pentru export. Noi vreme ca problemele oamenilor să fie auzite și am ajuns în momentul în care am decis că de noi depinde agenda publică, iar noi vrem ca problemele reale ale oamenilor să ajungă pe agenda publică a Parlamentului. Noi venim ca un partid de alternativă, ca o mișcare care să ofere tuturor oamenilor o platformă de a fi auziți”.

Printre membrii platformei, Mihai Stratulat a spus că a intrat în această mișcare, pentru că își dorește un viitor mai bun pentru copiii lui, unul care i-a lui fost furat.

„Eu la fel am ales cândva să rămân în Republica Moldova și tot am așteptat ca, în scurt timp, viitorul acestei țări o să se schimbe. Am doi băieți și vreau ca ei să aibă un viitor mai frumos decât cel pe care îl am eu la moment”.

În context, Stratulat a făcut referire la problemele cu care se confruntă sistemul medical din țară.

„Noi avem spitale de copii, care, din păcate, în loc să îi trateze, ele îi distrug. Sunt scheme de corupție în aceste spitale, care trebuie înlăturate. Vin în acest partid, în această mișcare, pentru a pune umărul în schimbarea sistemului medical”.

Menționăm că numele oficial al noului partid din Moldova va fi anunțat în următoarele zile, când va fi făcut public și programul complet al mișcării politice.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata