O nouă săptămână, același scenariu. Vremea rămâne instabilă și destul de rece

O nouă săptămână, același scenariu. Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță și pentru următoarele zile cer acoperit în cea mai mare parte de nori, precipitații pe întreg teritoriul țării și vânt care va bate tare.

Astfel, potrivit sinopticienilor, marți, pe întreg teritoiul țării, vor cădea ploi de scurtă durată, care vor fi însoțite de tunete, de descărcări electrice și chiar de grindină. La rândul său, vântul va continua să bată moderat, cu intensificări atât seara și dimineața, cât și în timpul căderii precipitațiilor.

Ce ține de valorile termice resimțite mâine, la Nord, acestea vor urca până la +22 de grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra temperaturi de +23 de grade Celsius. Iar în partea de Sud a țării, mercurul din termometre se va situa în jurul valorii de +24 de grade.

Noaptea, minima va oscila între +8 și +13 grade Celsius.

Conform ultimei actualizări a Serviciului Hidrometeorologic, vremea de afară nu va suferi mari schimbări nici în următoarele zile, urmând a fi instabilită atmosferic, mai ales miercuri și joi. Spre sfârșitul săptămânii însă, preciptiațiile ar urma să mai cadă treptat și doar pe arii restrânse, respectiv soarele ne va bucura și mai mult cu razele lui, iar maxima va mai urca cu câteva grade. Vântul va bate moderat.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata