O rachetă rusească a căzut în Naslavcea, la hotar cu Ucraina. Detaliile oferite de MAI

O rachetă doborâtă de sistemul antiaerian ucrainean, a căzut în acestă dimineață în extremitatea de nord a localității Naslavcea din Republica Moldova, aflată la granița cu Ucraina. Potrivit ministerului Afacerilor Interne, nu au fost înregistrate victime, însă mai multe geamuri ale unor locuințe din Naslavcea au fost sparte.

În aceeași ordine de idei, MAI informează că a luat toate măsurile de protecție cu privire la racheta care a căzut pe teritoriul localității Naslavcea din țara noastră.

La rândul său, autoritățile ucrainene au informat că luni a avut loc un atac rusesc cu drone asupra barajului Dnestrovsc, din teritoriul Ucrainei, care este la o distanță de zece kilometri de barajul Naslavcea. Atacul rusesc nu a afectat barajul, dar au fost atacate componentele electrice aferente barajului ucrainean.

De asemenea, autoritățile ucrainene anunță că nu există pericol de inundații.

Amintim că, pe 10 octombrie curent, ministerul Apărării a anunțat că structurile specializate au identificat trei ținte aeriene ruse ce au survolat spațiul aerian al Republicii Moldova. Cazul a fost înregistrat în timpul atacurilor aeriene rusești asupra mai multor orașe din Ucraina.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata