Oficial: Ivanov, candidatul Șor la prezidențiale

Comisia Electorală Centrală a înregistrat oficial în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale, în ședința de astăzi, candidata Partidului Șor, Violeta Ivanov. Astfel, ea va fi a cincea în buletinul de vot. Toată activitatea candidatului, dar și a echipei sale, potrivit celor de la partid, s-a desfășurat în baza donațiilor din partea persoanelor fizice.

„Atât eu, cât și colegii care m-au ajutat să colectăm semnăturile, susțin decizia CEC. Nici măcar nu au fost verificate toate cele 25 de raioane. Au fost doar 20, deoarece au fost suficiente. Aceasta denotă corectitudine în procesul colectării semnăturilor”.

Aseară, și listele de semnături ale lui Igor Dodon au fost aprobate de Comisia Electorală Centrală. Prin urmare, actualul președinte va figura al patrulea în buletinul de vot. Dodon a afirmat că, pentru întreaga durată a turului I, nu va participa la dezbaterile televizate.

Așadar, CEC a înregistrat cinci concurenți electorali. Este vorba despre candidatul Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr” Andrei Năstase, Renato Usatîi din partea formațiunii „Partidul Nostru”, liberal-democratul Tudor Deliu, candidatul independent Igor Dodon și Violeta Ivanov, de la Partidul Șor. În așteptare sunt Octavian Țîcu și Maia Sandu, care, cel mai probabil, va fi a șasea în buletinul de vot.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata