Partidul Comuniștilor se alătură mișcării protestatare inițiate de Partidul Șor

Partidul Comuniștilor se alătură mișcării protestatare inițiate de Partidul Șor, informează formațiunea într-un comunicat de presă.

„Partidul Comuniștilor din Republica Moldova constată cu satisfacție că apelul nostru pentru formarea unei platforme unice de opoziție a mișcării civile, care nu este de acord cu politica de genocid împotriva propriului popor, dusă de actuala guvernare, a fost auzit.

De amintit că, în discursul adresat poporului multinațional moldovenesc, președintele PCRM, Vladimir Voronin, a spus: „Astăzi, regimul este în opoziție cu majoritatea covârșitoare a populației Republicii Moldova. Puterea ia oamenilor pâinea, pacea, viitorul. Și mâine o va lua și statul. Este timpul să ne amintim că suveranitatea aparține poporului. Ultimul cuvânt rămâne întotdeauna la popor. Oamenii trebuie să decidă cine este de vină și ce să facă. Începem un consiliu la nivel național cu oamenii”, se mai arată în comunicat.

Oamenii s-au săturat de „oameni buni” și „vremuri bune”. Oamenii reprezintă „o nouă viață”, sloganul mișcării protestatare a Partidul Șor.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata