Partidul Legii și Dreptății, în frunte cu generalul Nicolae Alexei și Mariana Durleșteanu, a depus astăzi actele la CEC

Partidul Legii și Dreptății, în frunte cu generalul Nicolae Alexei și Mariana Durleșteanu, a depus astăzi actele la Comisia Electorală Centrală pentru a se înregistra în calitate de concurent electoral în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie.

(Nicolae Alexei, președintele PLD)

„Este o listă de persoane oneste, profesioniste și integre. Foarte important – integre. Printre aceste persoane, în această listă, se regăsește și un diamant. Acest diamant se numește Mariana Durleșteanu. Suntem foarte bucuroși că am reușit să o convingem pe doamna Durleșteanu ca să revină în țară”.

Întrebat cu cine PLD este gata să facă o coaliție, în cazul în care va accede în Parlament, Alexei a spus ferm că numai nu cu Partidul Șor, ținând cont, în primul rând, de viziunea politică a Marianei Durleșteanu.

(Nicolae Alexei, președintele PLD)

„În cazul în care vom accede în Parlament vom vedea, numai cu certitudine vă spun că numai nu cu Șor. Doamna Durleșteanu nu a vrut să meargă călare pe votul bandiților și mafioților și să ajungă acolo unde e așteptată de toată țară. Doamna Durleșteanu este un fenomen pentru țara noastră.

Lucru confirmat și de Mariana Durleșteanu, care a mai menționat că partidele cu care ar putea face alianță formațiunea pe care o reprezintă trebuie să aibă viziuni politice europene.

 (Mariana Durleșteanu, candidat PLD)

„Cu excluderea fracțiunii Șor, am mai zis-o. Când vom ajunge vom analiza. Cei care au aceleași valori europene ca și noi și în beneficiul cetățeanului.”

Dacă CEC va decide înregistrarea listei de candidați înaintată de PLD la funcția de deputat în Parlamentul Moldovei, atunci formațiunea se va afla pe poziția a 16-a în buletinul de vot.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata