Partidul lui Chicu și-a ales vicepreședinții. Printre ei, și actualul primar de Hâncești

Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei, condus de fostul prim-ministru, Ion Chicu, și-a ales vicepreședinții.

Mai exact, potrivit unui comunicat al formațiunii emis la capătul Consiliului Politic Național, PDCM va avea cinci vicepreședinți, și anume: Anatol Usatîi, fost ministru al Economiei, va fi responsabil de blocul economic, Alexandru Holostenco, ex-secretar de stat la Ministerul Sănătății, va avea în responsabilitate domeniul sănătate, iar Diana Dicusari, directorul Centrului naţional de conservare şi promovare a patrimoniului cultural imaterial, se va ocupa de domeniul educație.

La rândul lor, Alexandru Botnari, primarul municipiului Hîncești, și Vlad Castraveț vor fi responsabili de domeniile administrației publice locale și centrale și politici pentru tineret.

Funcția de secretar general al PDCM va fi ocupată în continuare de Viorica Dumbrăveanu, fostul ministru al Sănătății în Guvernul Chicu.

Domenii precum integrarea europeană și politica externă, edificarea statului de drept și respectarea drepturilor omului vor fi coordonate la direct de către președintele formațiunii, au mai precizat cei din Partidul Dezvoltării și Consolidării.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata