Partidul Puterea Oamenilor, condus de ex-primarul general interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, a fost înregistrat în cursa electorală

Partidul Puterea Oamenilor, condus de ex-primarul general interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, a fost înregistrat în cursa electorală. E concurentul cu numărul 18.

Partidul Puterea Oamenilor, condus de fostul primar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, a depus actele la CEC pentru înregistrarea în lupta pentru alegerile parlamentare anticipate acum o săptămână. Codreanu spunea atunci că este mândru de faptul că, într-o perioadă atât de scurtă, s-a reușit construirea acestui partid.

(Ruslan Codreanu, președintele „Puterea Oamenilor)

„Vreau să fie foarte clar din start. Noi nu venim să dezbinăm. Noi nu venim să aruncă cu noroi. De fapt, noi suntem ferm convinși că nu poți construi o imagine un lider politic atunci când arunci cu noroi în stânga și-n dreapta. Noi vrem să fim parte a unei societăți dezvoltate și educate. Nu poți construi o asemenea societate, acuzând, speculând și aruncând cu minciuni”.

Pe 28 februarie curent, fostul primar interimar al capitalei Ruslan Codreanu a fost desemnat președintele Partidului Puterea Oamenilor. Unul dintre membrii partidului este medicul pediatru Mihai Stratulat.

Ruslan Codreanu a ocupat funcția de edil interimar începând cu vara anului 2018, după ce alegerile locale noi din Chișinău, câștigate de Andrei Năstase, nu au fost validate.

cursa electorală. E concurentul cu numărul 18.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata