Partidul Unității Naționale a fost înregistrat de CEC. Va fi al zecelea în buletinul de vot

Partidul Politic „Partidul Unității Naționale” a fost înregistrat în calitate de concurent electoral la cursa pentru anticipatele din data de 11 iulie. Totodată, a fost înregistrat simbolul electoral al concurentului pentru imprimare în buletinul de vot, a fost confirmat reprezentantul cu drept de vot consultativ în CEC, pe durata campaniei electorale și persoana responsabilă de finanţe.

Până în prezent, CEC a înregistrat zece concurenți electorali, iar alte opt dosare se află în proces de examinare. Așadar, până acum, au fost înregistrate Partidul Partidul Acasă Construim Europa „PACE”, Partidului „Partidul Acțiunii Comune — Congresul Civic”, Blocul electoral „RENATO USATÎI”, Partidul „Șor”, PAS, Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Partidul Mişcarea Profesioniştilor „Speranţa-Надежда”, PDM, Platforma Demnitate și Adevăr și PUN.

11 iunie, adică încă zece zile, este termenul limită de depunere a documentelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata