PCRM cheamă la unitate „împotriva guvernării iresponsabile și analfabete”

Partidul Comuniștilor a criticat autoritățile moldovenești pentru inactivitatea lor în contextul crizei energetice. Declarația Comitetului Central al PCRM notează că „autocrația Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la guvernare depășește granițele bunului simț”.

Autorii documentului sunt revoltați de faptul că „întreaga elită a puterii” încearcă să-i convingă pe cetățeni „de o presupusă creștere obiectivă și independentă de autorități a tarifelor la gaze, apoi la electricitate, căldură și o creștere generală a prețurilor pentru tot ce este necesar. pe viata.”

„Guvernul se eliberează de a lua orice măsuri de atenuare a consecințelor crizei energetice pentru țară și cetățenii săi, ascunzând în spatele acestei crize disprețul față de oameni, necunoașterea instrumentelor de contracarare și atenuare a fenomenelor de criză și incapacitatea de a folosi unelte.

Autoritățile încearcă să „cânte” „Occidentului colectiv”, care încearcă să-și acopere greșelile strategice de calcul în politica energetică, acuzând Rusia și Gazprom de „șantaj”, consideră PCRM.

Comuniștii cheamă la unitate „împotriva puterii celor iresponsabili, analfabeți, prezumțioși” pentru „a-i face să se gândească rapid la țară și la oameni”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata