PCRM, despre votul Șor pentru Guvernul Gavrilița: „Acțiunile fracțiunii parlamenare a Partidului Șor reprezintă o „corupție constructivă”

Acțiunile fracțiunii parlamenare a Partidului Șor reprezintă o „corupție constructivă”. De această părere este Partidul Comunștilor din Republica Moldova, care a publicat un comunicat în care critică apropierea Partidului Șor de PAS.

„Când Blocul Comuniștilor și Socialiștilor din parlament a anunțat că pleacă la opoziție, reprezentanții partidului Shor au anunțat că sunt puțin însărcinați și că se retrag în „opoziția constructivă”. Pentru cei care nu înțeleg această frază, voi explica: „opoziția constructivă” este o invitație a majorității de guvernământ la negociere. Dorința de a vinde la un preț mai mare.

Dorința a fost auzită, prețul a fost indicat, iar șoriții l-au susținut pe PAS (citiți PLDM) în numirea neofascistului Igor Grosu în funcția de președinte al parlamentului. Și în ajunul votului, Marina Tauber și unul dintre consilierii Maiei Sandu au fost văzuți idilic așezându-se pe o bancă într-unul din parcurile capitalei. Este clar că nu vorbeau deloc despre vreme caldă”, potrivit celor de la PCRM.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata