PD s-a lansat în campania electorală: „Vrem să dăm restart acestei țări”

Vrem să dăm un restart acestei țări. Sub acest slogan, Partidul Democrat s-a lansat astăzi oficial în cadrul campaniei electorală pentru alegerile prezidențiale anticipate din 11 iulie.

Astfel, în cadrul unei ieșiri la presă, liderul formațiunii, Pavel Filip, alături de echipa sa, a declarat că vrea să vadă „Moldova altfel”, iar pentru asta are nevoie de susținerea alegătorilor.

(Pavel Filip, președintele PD)

„Din păcate, în 2019, Moldova s-a oprit. Din 2019, țara nu s-a mai mișcat înainte. Noi vreme să repornim motoarele economiei. Noi vrem să dăm un restart Republicii Moldova. Partidul Democrat din Moldova este partidul care a făcut lucruri concrete pentru cetățeni. Partidul care are oamenii cu pregătirea și experiența necesară pentru a conduce și administra țara.”

Iar aici, Pavel Filip le-a dat asigurări alegătorilor că PD s-a reformat, respectiv toate acțiunile vor fi îndreptate doar pentru a oferi cetățenilor un trai mai bun.

(Pavel Filip, președintele PD)

„Tuturor celor care încă mai stau pe gânduri azi le spunem clar, între stânga și dreapta, între buni și răi, între ai noști și ai voști – alege altfel. Alege alternativa pentru șouri și populisme. Alege o echipă de oameni profesioniști și bine pregătiți. Alege Partidul Democrat din Moldova.”

Amintim că, anterior, liderul democraților a declarat că este sigur că PD va ajunge în Parlament după acest scurtin, urmând să facă diferența în Legislativ.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata