Peste 2.700 persoane s-au prezentat la rapelul de la Universitatea de Medicină, în cadrul celei de-a doua etape a Maratonului universitar de imunizare a populației

2.735 de persoane s-au prezentat la rapelul de la Universitatea de Medicină, în cadrul celei de-a doua etape a Maratonului universitar de imunizare a populației împotriva COVID-19. Acțiunea s-a desfășurat în perioada 12-13 iunie.

Potrivit USMF, 2.380 de cetățeni au primit și cea de-a două doză de vaccin Pfizer, cifră mai mică față de perioada 21-23 mai, atunci când Pfizer au primit 2.500 de persoane. Totodată, alți 355 de moldoveni și-au administrat Sinopharm, la fel, o cifră mai mică decât cea înregistrată în prima fază a maratonului, când s-au vaccinat 380 de moldovei.

Totodată, 17 cetățeni s-au vaccinat cu prima doză de AstraZeneca și 30 cu Sinopharm. În total au fost imunizate 2.782 de persoane.

Amintim că, potrivit programului Maratonului inițiat de Universitatea de Medicină, cea de-a treia etapă va avea loc în perioada 16 – 18 iulie, când se va desfășura rapelul pentru cei imunizați cu AstraZeneca.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata