Peste 22 000 de apartamente vor putea beneficia de servicii de încălzire mai calitative. Spînu: „Pas cu pas ne reușește să investim în noile tehnologii”

Peste 22.000 de apartamente vor avea servicii de încălzire mai calitative și sigure. Despre acest fapt a relatat ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, care a precizat că CET-Nord va beneficia de un grant în valoare de 2 milioane de euro pentru modernizarea sistemului de alimentare cu energie termică în Bălți.

Astăzi, am semnat un Acord de grant dintre Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, SA „CET-Nord” și Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare pentru reabilitarea sistemului de distribuție pe orizontală a agentului termic și a apei calde pentru blocurile locative”, a scris Andrei Spînu.

Potrivit acestuia, acum, când situația energetică trece printr-o perioadă de tranziție, iar investițiile ar fi fost minime în toți acești ani, „trebuie să ne reorientăm strategia și să facem acest sector mai rezilient și care să aducă economii în buzunarele cetățeanului.”

„Este îmbucurător faptul că pas cu pas ne reușește să investim în noile tehnologii, astfel încât oamenii să fie mai mulțumiți de condițiile și serviciile pe care le primesc de la furnizorii de energie termică”, a conchis Andrei Spînu.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata