PLDM are un nou lider, după plecarea lui Filat

Consiliul Politic Național al Partidului Liberal-Democrat din Moldova  l-a ales pe vicepreședintele Iulian David în calitate de președinte interimar.

 

În cadrul ședinței de ieri, 1 august, Consiliul Politic Național a luat act de cererea de retragere a lui Alexandru Bujorean din funcția de președinte interimar, motivată de necesitatea implicării plenare în funcția de primar al orașului Leova.

Potrivit PLDM, Iulian David a fost vicepreședinte al PLDM din martie 2019, fiind membru din 2007. Este licențiat în economie, cu specializarea marketing (ASEM) și mai deține un master în management (ULIM). Din 2011 pînă în prezent este consilier raional de Călărași.

Timp de 17 ani a activat în cadrul unor companii private specializate în comerț și construcții, în funcții de administrare. În cadrul ședinței, conducerea PLDM a discutat și subiecte privind situația politică după alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, activitatea partidului în perioada electorală, precum și obiectivele imediate ale partidului. S-a stabilit că PLDM își va ține Congresul X pe data de 5 decembrie.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata