PLDM: „Guvernarea insistent corupe viitoarele alegeri”

Partidul Liberal Democrat din Moldova solicită explicații Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu referitoare la faptul că sarcina Parlamentului e asigurarea unor alegeri locale exemplare.

Președintele Parlamentului declară că instituția parlamentară, controlată în totalitate de PAS prin 63 de mandate, se va implica în desfășurarea procesului electoral și va determina comportamentul în acest proces al Comisiei Electorale Centrale, dar și implicarea altor instituții subordonate voinței politice PAS…

Luând în calcul intensitatea semnalelor din teritoriu, colectate de toate partidele de opoziție, care confirmă folosirea de către PAS a resurselor administrative pentru a determina candidații cu cele mai mari șanse să accepte sigla PAS, constatăm că guvernarea deja se implică direct în procesul electoral. Guvernarea insistent corupe viitoarele alegeri. Solicităm explicații publice Președintelui Parlamentului, dlui Grosu, și îl chemăm să vină cu dovezi care ar putea convinge societatea că PAS nu se va implica în organizarea și desfășurarea procesului electoral„, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata