Președintele Comisiei Europene și Președintele Parlamentului European vor vizita Republica Moldova. Care sunt recomandările Poliției

În perioada 9–11 noiembrie curent, în Republica Moldova se va afla într-o vizită oficială Președintele Comisiei Europene și Președintele Parlamentului European. În acest context, pentru buna desfășurare a vizitei, oamenii legii anunță că de comun cu alte instituţii vor întreprinde măsurile necesare în scopul asigurării eficiente a ordinii publice şi securităţii circulaţiei rutiere pe perioada vizitei oficiale, precum şi pentru prevenirea şi contracararea posibilelor încălcări ale ordinii de drept şi altor acţiuni care ar putea periclita buna desfăşurare a evenimentelor.

Totodată, Poliția solicită participanților la trafic să manifeste disciplină maximă, să dea dovadă de înțelegere, să se conformeze necondiționat cerințelor legale ale polițiștilor.

„Prudența este esențială și în contextul în care pe mai multe străzi din capitală, subdiviziunile Primăriei desfășoară lucrări de reparație.”, se mai arată în nota emisă de organele de forță.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata