Președintele Partidului Schimbării: Andrei Spînu este unul dintre cei mai toxici oameni din PAS

Andrei Spînu este unul din cei mai toxici oameni din Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și fiind candidatul principal al formațiunii pentru primăria Chișinău, acesta va suferi un eșec în lupta electorală. De această opinie este liderul Partidului Schimbării, Ștefan Gligor.

Gligor a venit cu acest comentariu sub formă de replică adresată unei utilizatoare a rețelei de socializare Facebook, care a lăsat un comentariu sub postarea de marți a președintelui Partidului Schimbării, în care se menționează că PAS ar fi început deja campania electorală, contra lui Ion Ceban.

La rândul său, Gligor se arată convins că lupta pentru capitală „va fi pierdută cu mult succes” de către PAS, care „nu are nici agendă în Chișinău și nici candidat bun.” 

„Doar un candidat comun a tuturor formațiunilor adecvate pe segmentul de centru-dreapta ar avea șanse să-l bată pe Ceban. Și chiar dacă PAS ar avea inteligența necesară pentru o astfel de decizie, candidatul comun va avea foarte mult de lucru, deja trebuia sa înceapă campania și trebuia să fie unul pregatit și în niciun caz unul pur politic.”, a mai scris Ștefan Gligor.
Captură foto/Facebook

 

Amintim că, președintele formațiunii de guvernare, Igor Grosu a recunoscut anterior că unul dintre potențialii candidați la funcția de primar al municipiului Chișinău este Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale. De asemenea, acesta a spus că în listă se mai regăsesc – Vladimir Bolea, ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, dar și Lilian Carp, deputat. 

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata