Prima rundă de înscriere la licee, încheiată

3.907. Atâtea dosare au fost depuse în perioada 23 iunie – 3 iulie pentru înmatricularea în liceele din municipiul Chişinău, dintre care au fost admise 3.553.
Despre aceasta a comunicat, astăzi, viceprimarului capitalei, Angela Cutasevici, în cadrul şedinţei operative a Primăriei, unde a mai precizat că restul locurilor libere vor fi completate în cea de-a doua rundă de înscriere.

„Au fost acceptate 3.553 în clasele liceale 3.553 dosare, 1.750 – profil umanist, profil real – 1.345, profil sportiv – 109 și profil arte – 104. În continuare, procesul de admitere este în desfășurare, iar până la finele etapei a II-a vor fi completate toate locurile disponibile. ”

Amintim că în instituţiile de învăţământ din Capitală, admiterea se face în regim online, pe platforma escoala.chisinau.md. Dosarul de înscriere trebuie să includă copia certificatului de absolvire a claselor gimnaziale şi copia buletinului de identitate.

În cazul în care elevul nu a împlinit 16 ani, el trebuie să prezinte copia certificatului de naştere. Elevii cu performanţe la învăţătură pot prezenta şi copia diplomelor de la olimpiadele la care au fost premiaţi.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata