Primăria Chișinău anunță lansarea unui program de granturi pentru Organizațiile de Tineret din Capitală

Primăria Municipiului Chișinău anunță lansarea Programului Municipal de Granturi pentru Organizații de Tineret din mun. Chișinău, care are ca scop susținerea inițiativelor tinerilor în domenii precum voluntariatul, incluziunea socială, dezvoltarea economică și personală și promovarea unui mod sănătos de viață. Programul este destinat organizațiilor neguvernamentale care au experiență în implementarea proiectelor pentru tineri și care vor propune activități care răspund nevoilor și intereselor acestora.

Potrivit Primăriei, programul are un buget total de 3 milioane lei și va finanța proiecte în funcție de categoria de bugetare a organizațiilor: până la 60 mii lei pentru cele care au minimum un proiect pentru tineri în derulare și minimum un an de activitate; între 60 și 100 mii lei pentru cele care au implementat 2-3 proiecte pentru tineri și minimum un an de activitate; și între 100 și 150 mii lei pentru cele care au implementat 3-5 proiecte pentru tineri și minimum doi ani de activitate.

Durata maximă a proiectelor este de 7 luni, începând cu luna mai 2023.

Proiectele vor fi evaluate de o comisie formată din reprezentanți ai Primăriei, ai Consiliului Municipal al Tinerilor din Chișinău și ai societății civile.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata